Normeringen

Bedrijfskleding is ontworpen om werknemers te beschermen en hun veiligheid op de werkplek te waarborgen. Verschillende industrieën en werkomgevingen vereisen specifieke normeringen voor bedrijfskleding, afhankelijk van de risico’s die in die sector aanwezig zijn. Bij Truzt begrijpen we de complexiteit van normeringen en bieden we een breed scala aan kledingopties die voldoen aan verschillende normen.

Een van de belangrijkste normen voor bedrijfskleding is de norm voor hoge zichtbaarheid, ook bekend als EN ISO 20471. Deze norm specificeert de eisen voor kleding die de drager zichtbaar maakt in omstandigheden met weinig licht of slecht zicht, zoals bij wegwerkzaamheden.

Deze kleding moet voldoen aan specifieke eisen met betrekking tot de hoeveelheid fluorescerend materiaal en de plaatsing van reflecterende banden.

Vlamvertragende kleding, vaak aangeduid als EN ISO 11612, is een andere belangrijke norm voor industrieën waarin werknemers worden blootgesteld aan vlammen, hitte of vuur. Deze norm specificeert de eigenschappen van de kleding, zoals de ontvlambaarheid, hittebestendigheid en bescherming tegen gesmolten metaalspatten.

Naast deze specifieke normen zijn er ook normen voor snijbestendige kleding (EN 388), bescherming tegen hitte en vlammen (EN ISO 11611), bescherming tegen regen en slecht weer (EN 343) en vele andere.

Bij Truzt begrijpen we de verschillende normeringen en werken we samen met gecertificeerde fabrikanten om bedrijfskleding te leveren die aan de juiste normen voldoet. Ons team van experts kan u adviseren over de normeringen die relevant zijn voor uw branche en u helpen bij het kiezen van de juiste kleding die aan uw veiligheidseisen voldoet.

Veiligheid en kwaliteit staan centraal in onze bedrijfskleding. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze gecertificeerde kledingoplossingen uw werknemers kunnen beschermen en bijdragen aan een veilige werkomgeving. Samen zorgen we ervoor dat uw werknemers de juiste bescherming hebben die ze verdienen.

 

 

normgeringen Dassy
Sioen normering
safety-3-hivis-multi-pylon-center normering